• 12
    liverpool’dan ziyade, kendisi için oynaması gereken united’in city ile karşılacağı manchester derbisi.

    zira united’ın son zamanlardaki formu ve aldıkları skorlar rezalet. ard arda gelen wolverhampton wanderers mağlubiyetlerinden sonra fc barcelona hezimeti ve son everton fiyaskosu şu an aklıma gelen birkaç maç. araya west ham ve watford zaferleri sıkıştırsalar da united için kabul edilemez bir forma sahipler şu an.

    bu maçı kazanarak hem hanelerine bir derbi galibiyeti yazarlar hem sarsılan imajı toplarlar hem de şampiyonlar ligi ihtimali için hayati bir üç puan alırlar. hayati diyorum çünkü hem tablo cidden çok kritik hem de as oyuncuların şampiyonlar ligine katılınımazsa, ayrılma kararı alabilecekleri konuşuluyor.

    ve son olarak, evet; liverpool’un da işine gelecek bir zafer olacak ve buna hayır demem. en son 89/90 sezonunda şampiyon olmuş bir takımın 2013/2014 sezonunda brendan rodgers yönetiminde şampiyonluğun kıyısından dönmeleri, klopp geldiğinden bu yana futbollarında gözle görülür bir iyileşme sağlamaları, geçen sezon* şampiyonlar ligi kupasını kaçırmaları, bu sezona da eksikleri gideren ve rekabeti artıran transferlerle takım kalitesini iyiden iyiye artırmalarıyla “hak etmiş” bir liverpool'un; artık lig şampiyonluğu hasretini dindirmesini istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın