• 61
    ------ kuddisi ne oluyor gotun basin oynuyor ------

    yeni totemim geregi mac izlerken sozluge girmiyorum, yaptigim incelemeye gore ayni anda hem mac hem sozluk aciksa mutlaka sorunlu geciyor mac. o yuzden bundan sonra sadece maclardan once, devre aralari ve mactan sonra entry girecegim, bu da entry de bu totemin ilk seferi.

    ilk yarisi itibariyle galatasaray'in cilgin attigi karsilasmadir. acikca gorulmustur ki bu takima baros dondugu zaman, sezon basindaki performansimizi tekrar yakalayacagiz, gelene 4 gidene 3 sallayacagiz. ılk yari itibariyle, goze carpan tek sey ise sahada ki sari formali ne idugu belirsizdir. buz gibi 2 tane golu vermemenin yani sira, serdar kulbilge'nin yedigi dakikalari da oynatmamis ve galatasaray atak yaparken tam olarak 44:59da macin ilk yarisini bitirmistir.
    vermedigi 2. gol bu arada bu gozlerin son zamanlarda gordugu en klas goldur. verilmese bile, harry kewell'a boyle bir vurus izlettirdigi icin tesekkur ederim.

    macta ilk golu buldugumuz an, arkadasi gelecektir.

    son sozum ise galatasaray taraftarina, yada ultraslan'a; kuddisi denen ne idugu belirsiz, takimi ince ince dograrken hala sen var ya sen soylenmez, hakem baski altina alinir, alinmazsa at kosturtmaya devam eder, ki gorduk bunu. once arda'nin golunu elle oynama diye kesti ki bariz carpmaydi, ustune yetmedi kewell'in ofsayt olmayan golune ofsayt yaratti, son olarak da keita'nin son dakikalardaki pozisyonunda korner degil aut verdi.

    ultraslan olmus aglayani yok

    ------ kuddisi ne oluyor gotun basin oynuyor ------
App Store'dan indirin Google Play'den alın