resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 629
    fatih terim tarafından 29. hafta oynanan kayserispor-galatasaray maçında skor 3-1 biz öndeyken neden yok sayıldığını, oyuna alınmadığını anlamadığım 1.88 boyundaki yunan forvet oyuncusu.

    emre akbaba'nın yerine kendisi değerlendirilebilir diye düşünüyorum zira emre fiziksel olarak hiç hazır değil ve takım savunmasına da pek yardımcı olmuyor, olmaya çalışsa da fiziği el vermiyor. kaldı ki emre bana göre yardımcı forvet daha genel anlamda ceza sahası çevresinde oynaması gereken bir oyuncu, hatta tam anlamıyla bir false nine. şimdilik bunu yapamıyor sakatlıktan yeni çıktığı için. onun yerine kostas tecrübesi ve güçlü fiziği ile takım oyununa daha fazla katkı verecektir eğer kondisyon problemi yoksa.

    diagne ile birlikte daha çok arkasında oynarsa, ceza sahası çevresinde hem duvar olacak hem de pas dağıtabilecek ve boyunun da avantajı ile hava topu kazanabilecek birisi. belki şampiyonluğa gidilen bu kritik haftalarda bunu denemek bir risk olabilir fakat en azından elinde rahat bir maç vardı fatih terim'in bunu deneyebileceği ancak o tercih hakkını başkasından yana kullandı kayserispor maçında. ne diyelim(bkz: fatih hocanın bir bildiği) *
App Store'dan indirin Google Play'den alın