resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6599
    bu kadar eleştirilmesinin sebebi verilen bonservis bedeli ve aldığı yüksek maaş olabilir diye düşündüğüm 29 yaşındaki kuzey afrikalı *galatasaraylı mücadeleci ofansif orta saha.

    verilen bonservis bedeli 8.000.000 euro ve aldığı yıllık ücret bonuslar hariç 3.350.000 euro'dur.

    https://www.galatasaray.org/...-galatasarayda/35945

    hal böyle olunca ve üzerine de takımdan ayrılan çok sevilen wesley sneijder'in 10 numaralı formasını giyince taraftarlar ondan "somut" *bir şeyler bekledi ve onu da göremeyince çok eleştirilmeye başlandı. onun bir sneijder, hagi olmadığı yanından bile geçemeyeceği konuşulmaya başlandı ve sorun da oydu zaten belhanda hiçbir zaman saf bir 10 numara olmamıştı ve öyle de bir iddiası yoktu. zamanla da görüldü ki, belhanda'nın olmadığı maçların çoğunda galatasaray puan kaybetti.

    evet gamsız olabilir evet disiplinsiz olabilir ama baktığınız zaman sahada herkesten fazla mücadele eden oyunculardan biridir, top kapar, dikine pas dener, şut çeker , yeri gelir asistin asistini *yapar gol atar takla atar *onu yapar bunu ama hep mücadelenin içinde olur.

    belhanda iyi bir oyuncu iyi bir mücadeleci ofansif orta sahadır, her hocanın kadrosunda bulundurmayı isteyeceği türden bir oyuncudur tek sorun verilen bonservis hadi onu da geçtim aldığı ücrettir bana kalırsa. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın