• 9240
    twitter kullanan renkdaşlardan bir ricam var.

    bugün ulusal egemenlik ve çocuk bayramı. rabia naz olayını bir çoğunuz az çok duymuşsunuzdur. trafik kazasına kurban giden küçük bir çocuk, onu çarptığı söylenen bir belediye başkanının yeğeni. sonra garip bir şekilde değiştirilen olay yeri raporları, fizik kurallarına aykırı bir raporla intihar denilmesi. faillerin saklanması. ve kızı için adalet arıyor diye akıl hastanesine kapatılmaya çalışılan bir baba! eynesil halkı rabia kızlarına 30 mart günü sahip çıkarak mevcut belediye başkanının partisinden aldılar belediyeyi. ancak fail hala dışarıda. belediyeyi verdiler faili vermiyorlar!

    bugün 23 nisan. ulusal egemenlik ve çocuk bayramı. rabia naz'ın katili dışarıda gezerken, yukarılardan kollanırken bu günün gerçekten bir çocuk bayramı olduğunu iddia edebilir miyiz? rabia naz için adalet istemek hem minik rabia naz'a hem de bu günü çocuklara armağan eden ulu önderimiz mustafa kemal atatürk'e bir borcumuzdur.

    twitter kullanan renkdaşlarımı profil fotoğraflarını rabia naz'ın fotoğrafı ile değiştirerek farkındalık yaratmaya ve bu olaya dikkat çekecek twitler atmaya davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın