• 94
    21 nisan maltepe buluşmasında spor kulüpleri konusuna değinmedi. birçok konu var elbet çözülecek ama bu meseleyi de sürekli gündemde tutmamız gerekiyor.

    mesele başakşehirspor'un şampiyon olması değil. oynadıkları planlı futboldan ve ekonomik yönden aldıkları yoğun destekten bağımsız, iktidar tarafından yüzde yüz suni bir kültür oluşturulmaya çalışılıyor.

    hani bugün, çarşı muhalif, fb taraftarı atatürkçü, ultraslan muhafazakar vs. etiketler basılıyor ya, işte bu kulübe engel olamazsak, kaybetmeye başlamanın da verdiği öfkeyle, stada binlerce partizanı doldurup sanki gerçekten bu kulübün bir kültürü varmış gibi mide bulandırıcı olaylar yaşatmaya devam edecekler.

    3 büyük kulübün stadına, ibb başkanı ekrem imamoğlu gibi göğsünü gere gere ziyarette bulunamayan, tribünleri gençlik kollarıyla doldurmadıkları stadyumlara girmeye korkan insanların, şov mekanı olarak seçtikleri yer başakşehir stadı olacak.

    atmosfer olarak beğensem de, milli marş ıslıklanmasından tutun, devlet adamlarının mısır, rabia vs atkılarıyla takılmasına kadar buram buram muhalefet düşmanı konya'da uluslararası maçların oynanması nasıl siyasi bir kararsa, başakşehir denen oluşumun da buna alet edilmemesi en büyük önceliğimiz olmalı.

    spora siyaset karışmaması diye bir durum malesef yok. yani siyasi görüşlerden bağımsız, stadına giden yolları düzenletmek için bile kaç sene belediyenin kapısında yatıyor, türlü tavizler vermek zorunda kalıyorsun.

    unutmayalım ki 3 büyük var bu şehirde, ülkenin her yanına sirayet eden kültürsüzlüğü 100 küsür yıllık ezeli rekabete de bulaştırmak isteyenlere izin vermeyelim. başkana en çok bu konuda güveniyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın