• 33
    zaten tırstığım bir rakip olan gençlerbirliği ile oynuyor olmanın ötesinde, dün akşamki beşiktaş-bursa maçındaki zemini gördükten sonra, endişelerim artmıştır. gerçi sami yen'in zemininin direnajının inönü'den iyi olduğunu biliyorum; fakat sıkı bir yağmur onu da göl edebiliyor. her neyse, dünkü gibi bir zeminde oynayacağımız varsayılırsa, keita'nın driblingerinden alacağımız randımanın bir miktar düşeceği söylenebilir. diğer yandan, topla rakibin üstüne gitmeyi seven rakibimiz de fazla dribling yapamayacağından; ağırlığı artık ülke çapında tescillenmiş olan savunmamız bir nebze daha rahat olacak.

    ağır zeminden dolayı yerden paslarda topun sürekli çime temas eder etmez "lökh" diye duracağı düşünüldüğünde; 50-60 metrelik adrese teslim paslar atabilen ve son haftalarda form grafiği yükselen elano bu maçta belirleyici olacaktır.

    bu akşam harry kewell gol atarsa şayet, bu sezonki 14. golü olacaktır ve geçen sezonun tamamında attığı 13 golü; bu sezonun daha ilk yarısı tamamlanırken geçecektir. çok seviyorum lan bu adamı...

    edit: imla*
App Store'dan indirin Google Play'den alın