• 9
    arsenal maçı da dahil olmak üzere; uefa şampiyonluğuna giden yolda, bizi en çok zorlayanrakip olan bologna'yı elediğimiz maç olmuştur. ilk 20-25 dakikada oluşan 2-1'lik skorun ardından, maç büyük bir kabızlığa girmiş; her iki takım da ''ya bir gol daha yersem'' tribine yakalanmıştır.
    maçla ilgili akılda kalanlar;
    maçın ilk düdüğü ile cine5, helikopter ile çekim yaptığı kameraya geçmiş; taraftarın muhteşem üçlüsü muazzam bir şekilde vuku bulmuştu.
    ümit davala'nın attığı golde, ortayı yapan çubuklu tosundur. ümit'in yaptığı vuruş, yerde sektikten sonra inanılmaz bir şekilde yön değiştirerek köşeye gitmişti.
    maçın son dakikalarında bologna'nın o dönemdeki en kariyerli oyuncusu olan guiseppe signori, cezasahasındaki karambolde topa dokunmuş ama taffarel, en az henry'nin kafa vuruşundaki kadar kritik bir kurtarış yapmıştı.
    alper tezcan, oyuna girdikten kısa bir süre sonra, bologna'nın takım kaptanı paramatti tarafından darbeye maruz kalmış ve ne yazık ki ayağı kırılmıştı. paramatti, bu pozisyon sonrası kırmızı kart görmüştü.
    ercan taner, gollerden sonra arjantinli spikerlere özenmiş ve ''golgolgolgol'' şeklinde haykırmıştı.

    http://www.youtube.com/watch?v=IqBHB3251FY
    not: hakan şükür'ün son saniyelerde 3 kişiye yaptığı pres de müthişmiş gerçekten.

    bu turun ilk maçı için;
    (bkz: 23 kasım 1999 bologna galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın