resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1557
    tribine başlatmaması gereken güzel kardeşimiz.

    diagne'nin tribünde ıslıklandığı yanlışını düzeltmek için bir çabam olmuştu ancak tekrarlamak gerekiyor sanırım. diagne statta hiç yüksek sesle eleştirilmedi, illa ki münferit olarak sövenler olmuştur ama ciddi bir ıslıklama hiç olmadı. bilakis her gol kaçırdığında, ceza sahası içinden neredeyse taca gidecek şut çıkarınca bile "diagne, diagne" tezahüratları yapıldı statta.

    diagne ne zaman eleştirildi? gelmesinin üstünden 4-5 maç geçtikten sonra hala sahada hiçbir olumlu hareket yapamadığı bir dönem vardı, o sırada taraftarın azınlık bir kesimince, internette eleştirildi. o eleştiriler de haftalar önce kesildi zaten. bu kadar. bu kadar olm ya. bu kadar eleştirilmeyen topçu dünyada yok şu anda, hiç mi sağınıza solunuza dönüp bakmıyorsunuz? daha doğrusu her zaman böyleydi de, eskiden bireylerin sesi tek tek duyulmuyordu. futbolcular iki haftada bir, istanbul'daki taraftarların ne düşündüğünü duyardı, o kadar. onlar da statta sesini duyurabilecek kadar baskın bir çoğunluksa tabii. spor medyası zaten bugün de bir "aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın" panayırı. eskiden duyamadığın o sesleri şimdi duyabiliyorsun tek tek. olay bu. burada bazen "sosyal paylaşım öncesi çağda bütün taraftarlar, kimseyi eleştirmeden herkesi mezara kadar savunurdu" hamaseti yapan abilerinize gülün geçin yani, onlar da iyi biliyor arkadaş ortamlarında kimleri kimleri kadro dışı bıraktıklarını da sırf twitter olmadığı için dünyaya ilan edemediklerini. yaşımız o döneme de yetiyor çok şükür.

    neyse konu nasıl buraya geldi ya? diagne'ciğim bak haftalar geçtikçe bir ritim buldun, açıldın, daha iyi oynuyorsun her açıdan. seneye daha da iyi olacağına inanıyorum gerçekten. tribün de arkanda. ne yani şimdi bu yaptığın?

    birileri acilen galatasaray taraftarının kültürünü, ne tarz futbolcu sevdiğini kendisine anlatmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın