resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1552
    son zamanlarda diagne aleyhine çok fazla yorumlar yapılıyor. rakiplerin ekmeklerine yağ sürmemek için bu yorumlara artık bir son vermeliyiz. hayır yani diagne'den beklentiniz ne onu söyleyin de bilelim.

    her maç duvar olup arkadaşlarına birden fazla gol şansı yaratsın, sadece yaratmakla kalmayıp çok asist yapsın, ha birde aynı maçta hat-trick yapsın diyorsanız yapamaz. sırf bunun için gönderilsin diyorsanız haklısınız der ve susarım. ha ama bunu hiçbir oyuncu yapamaz diyorsanız da bir zahmet eleştirmeyi bırakın.

    roberto soldado: 21 maçta 5 gol, 5 asist.
    michael frey: 24 maçta 5 gol, 1 asist.
    islam slimani: 25 maçta 5 gol
    burak yılmaz: 17 maçta 13 gol 1 asist (beşiktaş formasıyla 11 maçta 8 gol)
    mustafa pektemek: 25 maçta 5 gol, 3 asist.
    cyle larin: 21 maçta 4 gol 2 asist

    toplam: 133 maç (lig,türkiye kupası, avrupa kupaları) 36 gol, 12 asist
    diagne ise: 25 maç (sadece lig) 28 gol, 3 asist

    rakiplerimizin bu kadar kötü forvetleri varken etraftan çıt çıkmaz. taraftarları aşırıya kaçmadan eleştirir; medya ise hiç oralı olmaz. biz ise ligin gol kralını haddi hesabı olmayacak şekilde eleştiriyoruz ya. penaltı veya değil, adam bir şekilde golü atıyor kardeşim. gol attığı maçlarda bile "iyi iyi gol atsın da araplara iteleyelim" demek nasıl bir mantıktır? sırf bu mantık yüzünden, gazetelerde bol bol ayrılık haberleri çıkartılıyor ve gerek takımımız, gerekse de diagne zarar görüyor. yapmayın, etmeyin ya bu kadar kolay adam harcamayın. belki sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duyun. hiç olmazsa galatasaray'ın iyiliği için lig sonuna kadar buna bir son verin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın