• 174
    ilk yarı tuhaf bir maç oldu benim için.

    maçın ilk dakikalarında fernando geride başlamıştı sonra ndiaye ile yer değiştirdiler tam bunu fark ettim ndiaye saçma bir hata yaptı gol yedik.

    kayserisporlular sert oynuyor ve maç esnasında lopez kesin kırmızı kart görür bu gidişle dedim ve gördü. ikinci sarı kartı da faulden alır diyordum ama el ile oynamaktan yedi.

    bu arada net olan penaltı'da var'dakiler beş dakika neye baktılar çok merak ediyorum. saçmalıktı.

    maçta ndiaye ve fernando değişimi gibi belhanda ve emre akbaba pozisyon değişikliği de oldu. duruma göre yine değişebilirler.

    feghouli ise çok zorlamamaya çalışıyor belli ama adını unuttum o kayserisporlu oyuncuyu hakem uyarmazsa olay çıktı çıkacak.

    sağ bekimizin ortalayıp sol bekimizin gol atması da güzel oldu. bu bir kere de kupa maçındı olmuştu sanırım yine mariano ortalamış ömer hayram atmıştı bu sefer. güzel gol oldu güzel. nagatomo'nun atması da çok güzel oldu ayrıca :d

    bu arada maçı ingilizce spikerli izliyorum. sapunaru golü kaçırınca spiker oyuncunun adını şapunaru diye okudu. hangisi doğru olan acaba :d

    maç ilk yarıda 3-1 ama kayserispor yine de tehlikeli ataklar yakaladı. biraz buna dikkat edersek ikinci yarıda farkı daha da açarız.

    sanki artık feghouli'nin çıkıp da yerine yunus'un girmesi iyi olurmuş gibi geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın