• 6
    geçtiğimiz günlerde yaptığım tahminde beni yanıltmayarak pilot olmuş yazar.

    merak edenler için süreci anlatayım...

    her şey cuma gecesi prof dr seri anelizci başlığına yazarın fatih terim hakkındaki entry'leri nedeniyle galatasaraylı olmayabileceğini kendi kendime sorguladığımı ve bu yüzden de pilot olmasına üzülmediğimi belirttiğim entry'm sonrası başladı. bu entry üzerine thorin oakenshield kendisine vazife olmamasına rağmen aynı başlıkta ''hayırdır olm kimin galatasaraylılığını sorguluyorsunuz, ne ayaksınız?'' gibisinden çirkin bir üslupla bana yanıt verdi. kendisini daha önceden çoğunlukla ofsayt verdiğim entry'lerinden tanıdığımdan ve biraz da bu takındığı tavır nedeniyle muhatap alıp cevap vermedim.

    pazar günkü fenerbahçe maçından sonra da muallim'in sözlükteki truvaların uçurulmasına dair moderasyona seslendiği entry'si sonrası aynı arkadaş bir kez daha kendisini ilgilendiren bir konu olmamasına rağmen başlık altında sözlükte fatih terim'in de troll'lerinin olduğu ve bunların da uçurulması gerektiğine dair bir entry girdi.

    gene aynı gün fatih terim'le ilgili bazı entry'leri üslup açısından rahatsız edici bulunan thesoul'un başlığına yazdığım kendisiyle aynı ilk iki harfi paylaşan bir yazarın yakın zamanda pilot olacağını düşündüğüm entry'm sonrası gene thorin üstüne alınarak benim profilim altına iki gram beynim olduğunu ve troll olduğunu ispatlayamazsam ''şerefsiz'' olacağımı belirten çirkin ve tahrik edici bir entry daha girdi. yazdıklarından pişman olup silebileceği düşüncesiyle 24 saat bekledikten sonra ben de kendi başlığım altına troll'ün de zekisini sevdiğimi, embesil olanlarının hiç çekilmediğini yazdım ve bu arkadaş da yazdığı entry'sini ''şerefsizdir'' diye editledi ben de bu yazdığını moderasyona bildirdikten sonra da önce ilgili entry silindi, sonra da pilot oldu.

    görüldüğü üzere birden fazla sefer doğrudan kendisini hedef alan kimse olmamasına rağmen farklı yazarlara, daha önemlisi kendi takımdaşlarına karşı saldırgan ve hakaretamiz bir üslupla saldırdı ve sonunda doğal olarak pilot edildi. belki gerçekten troll'dü başkalarını kızdırmak isterken kendi kazdığı kuyuya düştü, belki de inkar ettiği üzere değildi ve gereksiz öfkesinin ve kompleksinin kurbanı oldu, bunu bilemeyeceğiz. ama bildiğim bir şey varsa; galatasaraylı olduğunu iddia eden birinin, bu taraftar platformunda kendisiyle aynı renklere gönül veren kişilerin şahsını doğrudan hedef alarak hakaretler yağdırmasının başka mecralara nazaran daha çirkin ve yakışıksız olduğudur.

    neyse konuyu bilmeyenler için anlatmak istedim ama uzun bir entry oldu. sonuç olarak güle güle thorin, gandalf'a selam söyle :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın