• 15
    3 gün kalan maç.

    https://gss.gs/Q3C.jpg

    sezonun en önemli maçı olduğu konusunda hem fikiriz diye düşünüyorum :(

    14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçındaki hakem şikesinin ardından bu maç gerekli korkuyu salma maçı.

    tribünde en az 45 bin hırslı, coşkulu aslanla sahayı rakibe dar edip güzel bir oyun ve skorla galip ayrılmamız gerekiyor.

    onyekuru sarı kart, luyindama kırmızı kart cezası sebebiyle olmayacak. maç öncesinde younes belhanda, martin linnes ve emre taşdemir 3 sarı karttalar. kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta konya deplasmanında olmayacaklar.

    bu maçta kart görmezlerse oynadıkları takdirde konya'da kart görerek, beşiktaş maçında cezalı yapılacaklarını görmek zor değil sanırım.

    marcao dönüyor çok şükür.

    muhtemelen,

    ------------muslera----------
    mariano-donk-marcao-linnes*
    -------fernando-ndiaye-------
    feghouli---belhanda----emre
    -------------diagne-----------

    ilk onbiri ile sahaya çıkarız. öndeki 4'lü sürekli hareket halinde olacaktır. emre akbaba ve diagne'den gol bekliyorum. nagatomo'nun kritik maçlar öncesi form tutmasını istiyorum. sakatlıksız, kartsız bir maç olmasını diliyorum.

    diagne, mariano, donk, selçuk 2 sarı kart durumundalar. lüzumsuz kart görmeden maçı bitirmeleri gerekiyor ki ceza sınırına gelmesinler.

    bu maçı kazandığımız an 21 nisan 2019 başakşehir çaykur rizespor maçı öncesinde farkı 2'ye indirmiş ve ibfk'nın kimyasını bozmuş olacağız.

    tabii ç.rizespor 2. yarıdaki oyununu oynarsa bunun bir anlamı olur. yoksa serkan kırıntılı'lı konyaspor gibi bir futbol görürsek umutlanmaya gerek yok.

    bu maçı kayıpsız atlatalım sonunda şampiyonluk olan 5 final maçı kalacak.

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın