• 15
    sabaha kadar dünya genelinde tt olsun, sözlükte sola sabitlensin, hatta daha ileri gidiyorum insanlar çüküne dövme yaptırsın, arabasına sticker yaptırsın yine de açıklanmayacak olan kayıtların açıklanması için açmış olduğumuz hashtag.

    nasıl ki sosyal mecralarda yapılan yorumlar ile kulüp yönetilmez, sayın mustafa cengiz'in "iyi niyetliler" dediği, ancak iyi niyetli olmadığını bildiğimiz mhk ve tff'de twitter üzerinden hashtag ile bir şey yapmaya zorlanamaz.

    hadi bir mucize oldu diyelim, bir anda ülke değişti; kurumlar şeffaflaştı. ne bileyim kazanan başkana mazbatası verildi, mhk tamam açıkklayacağız dedi. bu durumda, galatasaray düşmanı korsan oluşum kulüpler birliği sabah 10.30 itibariyle toplanıp, 17 takımın imzasını taşıyan ancak 10 tanesinin falan içeriği okumadığı bir bildirge ile "ayrımcılık isteyen galatasaray'ı kınıyoruz, mhk kayıtları açıklamasın" diyecek ve o kayıtlar yine açıklanmayacak.

    özetle bu hashtag, boşa rüzgar yapmaktır. taraftara hoş gözükme çabasıdır. kurumlar arası talepler hayırlı olsun ziyaretinde sözlü olarak söylenmez; yazılı olarak iletilir. burayı okuduklarını bildiğim için söylüyorum; resmi sayfadan talep yazısını paylaşsınlar barkod numarası veya alındısı (kuruma iletildiğine dair verilen alındı işte alındıyı nasıl açıklayayım) ile, biz de takipçisi olalım. şimdi yarın mhk çıkıp "istemediniz ki" dese diyecek lafımız yok, biz hashtag açtık mı diyeceğiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın