resim
Abdülkerim Durmaz
Görev:Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 171
    bağırmadan konuştuğu zaman kimsenin takmadığı vasıfsız yorumcu. en boktan konuyu bile 130(?) desibell ile heyecanlı heyecanlı anlatıyor ki millet kendisini ciddiye alsın.

    şimdi kendisinin ne kadar loser ezik bir adam olduğu hikayeye gelelim;

    --- alıntı ---

    yine dönüp dolaşıp ingiltere türkiye maçına dönüyoruz. o maçın da kahramanlarından biri gary lineker’ı tutmakta mükellef abdülkerim.

    önce o maçın baş kahramanı yaşar duran’ın ağzından wembley stadı’na ilk ayak basan olma sevdalısı abdülkerim’i dinleyelim:
    “ingilizlerin bize yasladigi 8-0 lık maç öncesi ilk defa türk milli takımı olarak wembley’e çıkıcaz. maçtan önceki gün son idman icin stada gittik otobüsle. herkes otobüsten inerken bir ani hareketlenme oldu. baktik ki abdülkerim en arkadan fırladı koşuyor. kimse ne oldugunu anlamadi. apo bir anda tazi gibi çimlere dogru koşmaya basladi stadın kapisindan içeri. biz de hep beraber sahaya vardigimizda abdülkerim’in tepkisi herkesi yerlere serdi :

    “abi, bu çimlere ayak basan ilk türk ben olmalıydım .. “

    o tarihe kadar hiç bir turnuvada ayn gruba düşmemişti türkiye ve ingiltere milli takımları. dokayısıyla da apo, wembley’e ayak basan ilktürk olarak tarihe geçti kimse bu ilki apo kadar önemsemese de!!!

    o güne kadar gary lineker uluslararası anlamda önemli işler yapmış bir futbolcu değildi. umut vadeden, patlama yapması beklenen nir yetenekdi.
    o maçta da gary lineker’i tutma görevi de abdülkerim’e verilmişti. abdülkerüm lieneker’ e adım attırmaz dedik.

    sonuç: gary lineker o gün hat-trıck yaptı

    --- alıntı ---

    http://abcspor.com/...asan-ilk-turk-p-apo/
App Store'dan indirin Google Play'den alın