resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 665
    kadıköyde sergilediği yönetimle türk futbolunu birbirine katmış zat. açıklamalar, atarlar, giderler, suç duyuruları havalarda uçuşuyor. kendisi yeteneksizlikten mi yoksa artniyet ile mi böyle bir yönetim sergiledi bilmiyorum ama kanımca vara gitmeye cesaret edememek artniyettir.

    tüm bunların sonucunda da en çok kendi başı yandı bana göre. yaş olarak hakemlikte ya zirveye oynayacak yada silinip gidecek bir dönemdeydi. sergilediği yönetimle silinip gitmeyi tercih etti. bundan sonra adı fenerbahçe, galatasaray veya bir derbi maçıyla yan yana geldiği anda ortalık yangın yerine dönecek. sonuç olarak büyük maç yönetme ihtimali bitmiştir. özellikle son yıllarda galatasarayın çok güçlü bir lobi faliyeti olmadığı açık ama bu adamın hala büyük takımların maçlarını yönetmesine müsade edecek kadar da bitik değil sanırım.

    kendisi adına işin en dramatik yanı ise sahada verdiği kararlarla varını yoğunu koyduğu fenerbahçenin yöneticisinin çıkıp* hakem yönetiminden bizde memnun değiliz falan demesiydi. ya kardeş sen sahada o kadar çırpın ama maç sonu iki cümleyle satıl. hak ettiği de budur zannımca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın