resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 639
    14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçı'nın suçu ali palabıyık'da aranırsa hiç bir sonuç elde edemeyiz. 30 milyonluk bir camiaya ali palabıyık operasyon çekemez. o göt onda yok. sezon başından beri galatasaray planlı şekilde katlediliyor. aleyhimize yapılan hakem hataları, disiplin kurulu kararları falan hepsi sistematik. sorunun kaynağını doğru tespit edelim. sorunun kaynağı en tepesi. yani başakşehir'in şampiyon yapılması talimatını veren mevki.

    ne federasyon galatasaray'a bu kadar açık, umarsız bir operasyon yapabilir, ne hakemler. dün maçın hakemi ali palabıyık olmasa, bir başkası olsa yine aynı yönetimi gösterirdi. zira emir büyük yerden.

    futbola karışan siyaset ekrem imamoğlu'nun maça gitmesi değildir. futbola karışan siyaset 1.'nin ve hatta 2.'nin devleti yönetenler tarafından daha sezon başından tespit edilmesidir.

    biz bağıralım ali palabıyık diye...
    günah keçisi ilan edelim, düdüğünü astıralım.
    inanın bana hiç bir şey değişmez. sadece gerizekalı gibi uyutuluruz.
    doğruları yazamayan bir medya var.
    tarafsız çalışamayan bir federasyon var.
    galatasaray aleyhine abuk subuk kararlar veren bir bddk bile gördük zamanında.
    riva'da normale yakın teklif veren firma ihaleyi alamasın diye sözde imar arttırılma sözü verilen arazide imar daraltan bir ibb gördü tüm türkiye. ihale fesadı nedir hepberaber izledik. türkiye'de naklen yayınlanacak kadar önemli bir arazi ihalesinde, ihaleden bir hafta sonra imar düşürmek de nedir?

    boşverin ali palabıyık'ı.
    30 milyon galatasaray taraftarı hakkımızı kimin yediğini bilmezse bu devran değişmez. adalet gelmez.
    bir paralı köpek gelir, bir paralı köpek gider. önemli olan adaleti tesis etmekle, hukuku işletmekle, iktidarı kullanmakla yükümlü olanların tutumu.

    ali palabıyık'ı suçlu ilan eden kimse galatasaray taraftarını uyutmaya çalışıyordur.
    bizim meselemiz tek maçta yapılan hakem hatası değil.
    şurda 2-3 örneğini verdiğim ama 100'lercesi bulunan sistematik galatasaray düşmanlığıdır. bunca sene ayrıştırmadan kim prim yaptıysa bilin ki galatasaray'ı ayrıştırıp bundan prim yapan da odur.

    tam da burada devletin gücünü kullananlara karşı galatasaray'ın hakkını mustafa cengiz veya herhangi bir başka yönetim savunamaz. galatasaray'ın hakkının savunulmasının vebali de sevabı da 30 milyon galatasaray taraftarınındır. 30 milyon sorunun kaynağındaki pisliği temizlemeye odaklanırsa bunun olduğu an sorun çözülür.

    perşembenin gelişi: (bkz: #2649383)
App Store'dan indirin Google Play'den alın