• 20
    tarihini önemsiz olan bir kayseri rize maçında -o zaman iki takım da bir alt ligdeydi- konfeti yağmuru sonrası saha kenarına toplanan konfetiler, 45000 kişi maçı takip ederken -o zamanlar tribünler koltuksuzdu ve süper lige yükselme maçlarından biriydi- yakılmıştı. bayılanlar, hastaneye kaldırılanlar gırla yani. şimdi aklıma geldi de ulan ne cahillik ya hangi akla hizmet yakarsınız o konfetileri maç esnasında? maç sonrası da baya bi olaylıydı. maç 1-1 bitince çıkamamıştı kayseri süper lige. maça dair en güzel detay kayseri kalecisi hasan'ın attığı çiçeği babamın kapması.

    ulan eskiden kaleciler çiçek atardı aq. kaptanlar da olabilir ama ben hep kalecilerin attığını hatırlıyorum. neyse bu da böyle bir anımdır. maçın tarihini bulduğumda editlerim.

    edit kısa sürede geldi: 5 nisan 2003 kayserispor çaykur rizespor maçı.

    www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/beni-kayserispor-baskani-yumrukladi-138527

    bu da maçın ne kadar gergin olduğunu siz düşünün kanıtlarından biri. o zamanın akp rize milletvekili kayserispor başkanı tarafından dövülmüş aq. ulan ne kaostu be daha bebeyim ben bi de. daha rizespor yönetimine davul fırlatan kayseri taraftarını saymıyorum :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın