• 253
    stoperlerimizin eksikliğini düşünmekten uyuyamadığım maç. ve eksikliklerini en çok defansta değil de hücumda hissedeceğiz diye endişeleniyorum.

    ben futbolda iyi günlerin mutluluğunun bedelini kötü günler ile çekeceğimizi, kötü günlerin acısını da iyi günler ile çıkaracağımızı hissediyorum nedense. tabii ki hiçbir mantıklı açıklaması yok ama his işte. ve 20 yıldır kazanamadığımız her maç için bunun acısının bir gün çıkacağını düşündüm. 6-0 yenildiğimiz maçı izlerken de, geçen seneki maçta da.

    her sene de kazanamadığımız süre arttıkça kazanacağımız maçın değeri arttı ve sonunda bize şampiyonluk getirecek maç olacağını düşünmeye başladım.sanki 20 sene o bir tek kader maçını kazanmak için bekledik.

    büyük resimde benim için fenerbahçe'yi yenip yenmemek çok da önemli değil. en fazla bir sonraki maça kadar üzülürüz ama sonra unutulur gider. ama bu maç öyle bir maç değil. bu maç şampiyonluk maçı. bu maç şampiyonlar ligi'ne gidiş maçı. bu maç galatasaray'ın asıl hedefine, avrupa'da başarılı olma hedefine ulaşmak için basamak maçı. bu maç rakipler ile makası daha da açarak sadece avrupa'ya odaklanabilme şansını yakalama maçı.

    galatasaray asıl hedeflerine eninde sonunda ulaşacaktır. ama umarım bu sene, bu tarihi fırsatı kullanarak hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın