• 251
    en buyuk cekincemin stoper ikilisi oldugu mac. marcao-luyindama olsaydi rahat izlerdim. gerci luyindama tam kadikoy deplasmaninda cikarken yapacagi bir pas hatasiyla takimi yakabilecek tarzda o yuzden donk neyse de bari marcao kalsaydi. simdi semih mi ahmet mi diye kimi secsek her turlusu saatli bomba.

    maca gelirsek fenerbahce bu yeni kampanyasi olsun, tipik derbi gazi olsun, kotu gidisat olsun kopek gibi pres yapacak. yine topu alan her oyuncumuza en az iki kisiyle baskiya gelecekler. muhtemelen biz de ileride top tutamayiz pek. zira ne diagne pek topu tutup takimin yerlesmesini saglayabiliyor ne de fenerbahce bize oyle rahat bos alan birakacak. belki biraz yuklendiklerinde topu kapip onyekuru veya feghouli'nin onume atariz da oyle az adamla saldirdigimiz deplasman kontrataklarindan birkacini izleriz.

    benim tahminim golu zor bulacagimiz yonunde. o da fenerin yogun presle bize top yaptirmayacagibi dusunmemden. normalde atak anlaminda fenerbahçe bu sezon cok cekinilecek bir takim olmasa da macin karsi taraf nezdindeki onemi ve stoper sorunumuz fenerbahce'nin hanesine en az 1 ya da 2 gol yazdirir gibi.

    gun ola hayrola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın