• 404
    en yakın arkadaşım tarafından yapılan ve tutandır. şöyle ki:

    galatasaray bildiğiniz üzere süper ligde 10 ekim 2014’ten bu yana galip gelemiyor. galip geldiğimiz son maç sneijder’in 2 füze yolladığı, benim ise kahvede izlediğim maçtı. kahvede izlememin sebebi ise o yıllara kadar evimizde digitürk’ün bulunmaması.

    2015 yılından bu yana evlerinde yayıncı kuruluş olmasına rağmen maçı bize gelip seyreder ve bu zamana kadar mağlubiyet yüzü görmemiştir fenerbahçeli arkadaşım.

    en son kazandığımız derbi ise 2016 yılında ziraat türkiye kupasında fenerbahçe’yi 1-0 yenip kupaya uzandığımız maçtı. bilin bakalım yanımda kim yoktu? evet, evet doğru bildiniz fenerbahçeli arkadaşım o gün yanımda yoktu.

    şimdi sizin aklınıza iki soru geliyor:

    -2015 yılından önce tanışmıyor muydunuz?
    -2014 yılından önce kazandığımız derbileri kimle izledin?

    elbette tanışıyorduk ama kazandığımız maçları genellikle alt komşumuzla veya kahvede izledim. onunla da izliyorduk maçları ama kadıköyde olan maçlar oluyordu ve ben daha o seneler bu durumun farkında bile değildim. gerçi o da 2-3 sene önce farkına varabildi durumun.

    ben 2 kasım 2019 galatasaray fenerbahçe maçına kadar bu olaya inanmıyordum. maç 2-0 olunca içimden “ulan bu lanet değilmiş bak işte gördün mü?” desem de maç 2-2 bitince kabullenebildim ancak.

    bugün maçı benimle izlemek için ısrar edip caydırıcı teklifler sunsa da şuan direniyorum. umarım kazanacağız ve şampiyonluk meşalesini yakacağız o stadda...

    (bkz: 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın