• 28
    gerçekleşmeyeceğini düşündüğüm olay.

    böyle bir şeyin olmasını fenerin istemeyeceği aşikar. neme lazım gerginlik azalır falan. onların tek derdi bize ilk yarıda olduğu gibi maksimum zararı vermek. hiç isterler mi böyle bir şeyi. romantik olmayın.`

    14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçıı öncesi şartlar tam tersi olsaydı eğer olurdu ama. yani maç bizim stadımızda iddiamız yokken fenerin şampiyonluk şansı olsaydı formaların değiştirilmesi için bütün basının, ünlülerin, siyasetin, aklınıza gelen bütün seçeneklerin baskı yapacağı kesindi. ama tersi olunca herkes ölüye yatar.

    hatırlayın stadımıza şampiyon geldikleri hafta oynanan maçı hani şu sulu derbi diye tarihe geçen maçı. alkışlayın diye tüm ülke bizi baskı altına almıştı. takımı ve taraftarı gererek oradan bile maksimum zararı verdirmişlerdi.

    bir de olimpiyat da oynanan ilk derbi vardı 2-2 biten hani şu luciano'nun son dakika da blok yaptığı maç. o maçta da ne hikmetse maçın dağ başında olmasından dolayı mıdır nedir? bir anda iki takım taraftarları birbirine çiçekler vermiş, kanallarda dostluktan dem vurulan klipler yayınlanmıştı. şu yaşıma kadar hiç bir derbi öncesinde görmediğim dostluk rüzgarları esmişti.

    yanlış anlaşılmasın bu tarz fair play davranışlara tabi ki karşı değilim. ama bu işler de menfaat sağlayan fener ise, bu olaylar gerçekleşir. aksi durumu ben daha hiç görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın