• 193
    çok fazla kasıldığını gördüm bu maç için. arkadaşlar eğer şampiyonluk için bu kadar kasıyorsa diyecek birşey yok. ancak fenerbahçe diye kasılıyorsa, ben buna karşı çıkarım. neden mi?
    arkadaşlar 19 senedir zaten kazanamıyoruz. çok çok yine yenilir geliriz 20 olur. burada asıl baskı fenerbahçe için. seriyi devam ettirmek zorundalar. eğer galatasaray galibiyet görürse, ali koç ve yönetimi,teknik heyet ve futbolcuları bu fenerbahçe taraftarı yer. bildiğin yer yani. seriyi bitiren adamlar olarak tarihe geçer. fenerbahçe bu baskıyla oynayacak. kupa kaldırdığımız için değil az önce söylediklerim için psikolojik üstünlük dedikleri şey bizde. yenilirsek bir halka daha eklemiş oluruz. ama yok yenersek olay olur. adamlar en son böyle bir travmada polis arabası yaktı amk daha ne olsun.
    bunların dışında fenerbahçe deplasmanı zordur. başakşehir puan kaybetsin de biz berabere kalsak da olur. ama yenersek şampi... bizim için yazılır.
    allah yardımcımız olsun.
    not: bu arada 99dan beri kadıköy deplasmanına bu kadar galibiyet için gittiğimiz zamanı da ben hatırlamıyorum onu da ekliyeyim.
    ortada kupa var kupa. hadi galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın