• 181
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/FW8.jpg

    maç öncesi can bartu'yu anmak hem ezeli rakip olarak yapmamız gereken, hem de ortamı yumuşatacak olan şık bir hareket olur.

    kadıköy'de ortam ne kadar rahat ve sakin olursa maç da bize o kadar yakın olur, çünkü öyle bir maçta ortaya kalite ve oyun farkı çıkacaktır ki, fenerbahçe'den birçok anlamda üstün bir takımız.

    gerekirse rakibi uyutacak şekilde, tatsız, tutsuz bir ilk yarım saat geçirip, hem taraftarın hem de fenerbahçe futbol takımının kurmak isteyeceği baskıyı atlatabilirsek maç bize ufak ufak dönecektir.

    derbinin bizim açımızdan anahtarı "sakin kalmak".

    üzerimize oynayacaklar, yedek kulübesinin arkasına küfürler edecek olan tipleri dolduracaklar, yabancı madde atacaklar vb.

    klasik kadıköy işte.

    eğer oyuncularımız da bu oyuna gelirse ne olduğunu anlamadan sahada eksik kalırız. o zaman da şampiyonluğa havlu atar, rakibimize can suyu oluruz, bu sezonki misyonlarını da tamamlamış olurlar.

    hakemin ali palabıyık olması ile zaten maç fenerbahçe'ye döndü. dilerim var hakemi, eyyamcı değil de kuralı uygulayacak olan birisi olur.

    sahada kalır ve üst düzey mücadele edersek galip gelmek için uygun pozisyonları da bulacağımıza eminim.

    13 nisan 2019 beşiktaş başakşehir maçından çıkacak olan sonuç bu maçın havasını değiştirecek kesin olarak ama ne olursa olsun kazanmayı hedeflemeliyiz. bjk, ibfk'yı yense bile farkı 3'e indirmek için çıkmalı, beraberliği ise cepte tutmalıyız.

    derbilerde orta sahayı alan maçı da alıyor. bu sebeple orta saha oyuncularımıza çok iş düşüyor. stoperde reges oynamaz da semih veya ahmet oynarsa fernando'yu stoperlerin arasında, önlerinde de belhanda-ndiaye'yi görebiliriz. bu durumda emre akbaba bizim maç kazanma hamlemiz olur.

    bu maçta tek korkum duran toplar. özellikle de marcao ve luyindama'nın yokluğunda.

    rakipte skrtel, serdar aziz, sadık, mehmet topal, soldado gibi hava toplarında etkili isimler var. valbuena gibi duran topları çok etkili kullanan bir oyuncu var. bu sebeple ceza sahasına yakın, taç çizgisi civarlarında faul yapmamaya özen göstermeliyiz.

    bir de bekler bence maçın kaderini belirleyecek.

    dirar/isla-hasan ali vs mariano-linnes eşleşmeleri ve önlerinde oynayacak olan oyuncuların beklerine yardım etmeleri ile daha iyi bindirme yapanlar ve beklerini atağa çıkarabilenler daha fazla pozisyona girecektir.

    ben golün ya kanat ataklarıyla ya da duran toptan geleceğini düşünüyorum.

    maç 0-0 gittiği sürece sorun yok, o pozisyonu elbet bulacağız. yeter ki ilk golü yemeyelim. derbilerde çok uzun yıllardır ilk golü atan takım kaybetmiyor.

    heyecan iyiden iyiye sardı. dilerim pazar gecesi şampiyonluk ateşini harlamış olarak yorumlar yapar, mutlu oluruz. yemin ederim seriden ziyade 3 puanı çok istiyorum. bize 3 puan lazım gerekirse seri devam etsin, bize 3 verilsin :(

    bir anda şampiyonluk maçına dönebilir.

    kulüp ve hoca olarak böyle finalleri çok severiz. bunun adı da final...

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın