• 174
    ligde kalmamız için tek sonucun galibiyet olduğu müsabaka. şubat’ta kopmayalım dedik kopmadık, aynı cümleyi mart için kurduk, yine kopmadık. sıra geldi nisan’a. bu sene her ne kadar büyük eşeklikler yapsak da şampiyonluk alameti olabilecek şeyleri yaşadık hep, yaşıyoruz. geri dönüyoruz, son dakikalarda yüzümüz gülüyor, vs vs.

    rakip için, fenerbahçe taraftarı için galatasaray maçları veya derbi maçları gerçek anlamda bayram havasında geçiyor. 2018-19 sezonunda bile ölü halleri ile bütün derbilerde geriden geldiler, trabzon’dan bile puanı alacaklardı 10-0 olacak maçta. ancak yenilmeyecek de bi durum yok. fazla motivasyon erken de kırabilir olası kötü bir senaryoda. yıllık bu kadar para kazanan isimlerin sahadır, taraftardır gibi şeylere takılmamaları gerek ki kadıköy her sene daha da etkisini kaybediyor rakipler üzerinde.

    bir taraftar olarak kazanacağımıza inanmıyorum, bunun sebebi de geçmiş hayal kırıklıkları. bu statta kazandığımız son maç hafızamda yok 92 doğumlu birisi olarak. ama bu tür şeyler de bitmeli. son yıllarda kazanamasak da kaybetmiyoruz kolay kolay. derbiler beraberlikte kitlenmiş durumda. şansa ve becerili ayakların iyi oynamasına çok ihtiyacımız var. kazanırsak nisan ayını da atlatıp mayıs’a, kendi ayımıza giriş yaparız. umarım senaryo bu olur, yoksa siyasi düzene gidecek bir kupa var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın