resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 155
    diğer hakemler hata üzerine hata yaparken, ofsayttan penaltı çıkarırken, sadık çiftpınar’ın iki kolu ile ittirerek yaptığı penaltıyı görmezken, bir metre ofsaytları “var” bozuktu diyerek görmezden gelirken, arda turan’ın yaptığı faulden başakşehir lehine penaltı çıkarırken görmezden geliniyor ama ümit öztürk tek bir hatadan dolayı ipe götürülüyor. hem de türkiye’nin en başarılı hakemiyken.

    evet galatasaray trabzonspor maçında, üç rakibimizin kukla yazarlarınca linç edilen ümit öztürk’ün tek hatası vardı o da trabzonspor lehine %60 penaltıyı vermemesiydi. (onyekuru’ya yapılan hareket penaltıydı ve de diagne’nin faulü ikinci sarı kartlık olacak kadar ciddi değildi) buna ilişkin trt spor’da deniz çoban açıklama yapmıştır ve aynen bunları söylemiştir. kaldı ki diagne’ye yapılan bir penaltıyı ve yine ndiaye’ye yapılan bir sarı kartlık hareketi de es geçmişti ümit öztürk.

    peki bu yetenekli hakem neden harcanıyor? çünkü allahsız şansal büyüka, “ümit öztürk’ün babası galatasaray lisesi mezunu” diyerek çocuğu hedef haline getirdi, trabzonspor maçında da yaptığı bir hata yüzünden de fenerli, bjkli ve trabzonsporlu timsahlar tarafından linç edildi.

    yazıklar olsun. bu ülkede adalet hiç mi yok, insafsızlık ve gaddarlık hep mi kazanacak. burada mhk 2. başkanı mustafa çulcu’ya seslenmek istiyorum: mhk’ya seçilmeden önce trt spor’da yaptığın acımasız eleştirilere rağmen, görev aldıktan sonra hakemler çok daha ağır hatalar yapmaktalar. onlara karşı bu kadar hoş görülü davranırken, ümit öztürk’ü neden siliyorsun?

    üstelik ümit öztürk’ün galatasaray maçı yönetmesini de istemiyorum. çünkü timsahlar pusuda bekleyecek biliyorum. hiç olmazsa anadolu takımlarının maçlarıyla avrupa’ya hazırlanması gerekmez mi? iddia ediyorum türkiye’nin hakemliği ve futbolu en iyi bilen hakemi ümit öztürk’tür. avrupa’da ciddi maçlar alabilecek yetenektedir ve eminim o zaman cüneyt çakır’dan daha fazla beğeni toplayacaktır.

    ümit öztürk eğer türkiye liginde görev verilmezse gidip herhangi bir avrupa ülkesi ile sözleşme imzalayabilir. bunda hiçbir sakınca yoktur ve yapmalıdır. mükemmel yeteneklerini birkaç allahsız ve insafsız yüzünden harcamamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın