• 164
    şunu katiyetle unutmamamız gereken karşılaşma:

    ilk defa fenerbahçe stadında mutlak surette kazanmamız gerekiyor. daha önceki derbilerin telafisi vardı ve kazanmamız şart değildi. burada 6 yesek de ilerisinde bir seri yapıp telafide bulunabiliyorduk. ya da beraberlikle puanı cebe alıp yürümeye devam ediyorduk. şimdi ise durum farklı. başak bence bjk’nin şu formda haline artı olarak genç oyuncularının dinamizmine fazla dayanamaz ve puan kaybeder. biz bu durumda kazanmak zorundayız ve galatasaray kazanmak zorunda olduğu maçları genelde bir şekilde almayı başaran bir marka.

    bir de ilk defa şu sorunun öznesi değişmiş durumda:
    “galatasaray 20 yıldır kazanamadığı kadıköy’de kazanabilecek mi?”
    soru bence şu hale evrildi fener’in bu yılki kötü futbolundan dolayı: “fenerbahçe 20 yıllık namağlup kadıköy serisini sürdürebilecek mi?”
    bu hafta ekibimizin transfer alanındaki yetersizliği de yine gün ışığınıa çıkıyor onu da hatırlatalım. semih ve ahmet ikilisi yedekte olmalarına rağmen akıllardan geçmiyor bile. o kadar başarısızlar yani. bence terim donk ve mariano’yu stoper yapıp capon reis ve kuzey ışığı abiyi de beklerde kullanabilir. mariano brezilya’da daha önce stoper oynamıştı yanlış değilsem. ayağı ve oyun görüsü de ligin en iyileri arasında.

    hafta sonunu iki maça kilitledim ve heyecanla neler olacağını izleyeceğim. hakem makem diye gereksiz ajitasyon ve panik yapılmamasını buradan özellikle rica edeceğim. her vurduğumuz gol olsun, yediklerimiz var kararıyla iptal olsun! amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın