resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 654
    malatyaspor maçı*nda gördüğü sarı kartın belhanda’nın trabzonspor maçı*nda sorumsuzca gördüğü kırmızı karttan farkı yoktur.

    luyindama'nın fenerbahçe maçı*nda cezalı duruma düşmesinden sonra kendisinin de cezalı olması durumunda ahmet çalık veya semih kaya’nın oynaması gerekeceği kesindi, fatih terim istediği kadar takım motivasyonunu yüksek tutmak için kadıköy deplasmanına onbir kişi çıkacağımızı söyleyebilir ancak benim için bu durum on kişi oynamakla eş değerdir, maçtan önce marcao’ya yapılan uyarılar, taraftarın verdiği tepki ve kendisinin sarı kartı görmesine üzülmesine baktığımız zaman zaten herkesin bunun farkında olduğunu da gördük.

    demek ki malatyaspor maçında göreceği bir sarı kart kadıköy deplasmanında bizi 10 kişi bıracaktı, öyleyse marcao için fenerbahçe maçı, malatyaspor maçında başlamıştı. o maçın sorumluluğunu, kendi evimizde 2-0 öndeyken bile taşıyamayan bir futbolcu, kadıköy deplasmanının psikolojisini zaten kaldıramazdı. malatyaspor maçında gördüğü sarı kartın kadıköy deplasmanında maçın hemen başında sarı kartı varken orta sahada gereksiz bir pozisyonda ikinci sarı kartı alarak takımını on kişi bırakmasından farkı yoktur.

    daha önce de yazmıştım, marcao bana göre melo’nun galatasaray’a reenkarne olmuş halidir, ancak yaşının genç olması nedeniyle tecrübesiz hali, zaten melo da gençliğinde bu tarz hareketlerle brezilya milli takımı’nın dünya kupası’nı kaybetmesine bile neden olmuştu.

    fenerbahçe maçı ile ilgili luyindama'yı ayrı olarak eleştirmek gerekirken fatih terim'e tek kelime bile etmek haksızlık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın