• 89
    nando
    mariano/donk/ahmet/linnes
    fernando
    belhanda/badou
    feghouli/emre
    diagne

    şeklinde dizilmemizi muhtemel gördüğüm maç. emre-diagne ikilisi fena olmayan bir uyum gösterdi. emre yardımcı forvet gibi oynadığında faydalı olur diyorduk gerçekten de rakip kaleye yaklaştıkça katkısı arttı. onyekuru'yu hamle oyuncusu olarak tutmamız önemli, kadıköy deplasmanında hayaletlik yapması riskini almayıp kulübede başlaması gerektiğini düşünüyorum. mariano-belhanda-feghouli üçlüsünün baskı altında sakin kalarak top çıkarması önemli; zira ağırlıklı olarak sağ kanadı kullanırız. açıkçası belhanda'nın kolay top kayıpları bu noktada biraz ürkütüyor. fener deli gibi pres yapacaktır. hakemin bize daha kolay kart göstererek fener'in hırçınlığına karşılık vermemizi engelleyeceğine kesin gözüyle bakıyorum.

    marcao ve luyindama olmasa da bu maçın doğal sonucu hala beraberlik. fener'in pili bitene kadar geriye düşmemiş olursak maçı kazanmamız imkansız değil. küme düşme ihtimalleri azaldığı için onlar da galibiyeti olmazsa olmaz görmeyecek, yenilmemeyi ön plana koyacaklar bence. ne kadar zarar verirsek kardır diyerek ortamı germeleri muhtemel. bu noktada sakin kalmak ama sinmemek önemli. derbilere ağırlığını koyan, winner tipler iki tarafın da eksikliği bana kalırsa. sahada bunu becerebilen muslera dışında kimse olmayacak.

    uzun lafın kısası o sene bu sene muhabbetini karıştırmadan bakınca ortada olan bir maç bence. benim tahminim beraberlik. zaten ligde son 11 maçımız şöyle geçmiş: gggb gggb ggg.. seride sırada beraberlik var gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın