• 88
    yenilirsek şampiyonluğun büyük ihtimalle gidebileceği, berabere kalırsak şampiyonluğun meşalesini elimize alacağımız, yenersek şampiyonluk meşalesini yakacağımız maçtır.
    istediği kadar eksik olsun. sahaya galatasaray formasıyla 11 kişi çıkıyor. ümitsiz olanlara 2010-2011 sezonunda hagi teknik direktör olarak geldiğinde ilk maçının orada olduğu ve pino ile oynadığımız maçta, gökhan gönül’ün topu çizgiden çıkarttığı galibiyeti kaçırdığımız ve berabere kaldığımız maçı hatırlatırım. 24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçı kalemizde aykut, savunmamızda sabri,servet,neil ve hakan balta, orta sahada cana, mustafa sarp, ayhan, elano ve misimoviç, forvette ise pino vardı. yedekler daha da beter ali turan mehmet batdal falan. fenerbahçede ise lugano alex caner emre gibi formlarının zirvesinde isimler vardı. o maçta fark yer diye baktığımız takım galibiyeti kaçırmıştı.
    bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. velhasıl galatasaray’ın olduğu yerde inanç vardır,zafer vardır. armamızın olduğu yerde başarı vardır.
    futbol şansı yanımızda, allah yardımcımız olsun.
    düzeltme : imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın