resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6469
    6 nisan 2019 galatasaray yeni malatyaspor maçında çok büyük ayıp edilmiş futbolcudur. resmen utandım. iyi oynadığı bir maçta, diagne zaten gol atmışken penaltı kullanacaktı. maçın son dakikaları ve skor zaten 2-0 olduğu için kaçırsa da riskli değil yani. adamı takıma küstürüp penaltıyı zorla diagne'ye bıraktırdılar. gerçekten müthiş bir ayıp yapıldı kendisine.

    bunun haricinde bu olayda bile buraya ve sosyal medyaya gelip nefret kusan insanlıktan nasibini almamış ırkçılarla uğraşmayın hiç. keşke belhanda değil de siz gitseniz takımdan. sizin gibi taraftar olmaz olsun! taraftar da değil hatta, sizin gibi ırkçılar doğal seçilimle kaybolsa dünya çok daha güzel bir yer haline gelir.

    tüm bunlara ek olarak, eğer takımın penaltıcısı belhanda olmadığı için ona bırakılmadı derseniz kalbinizi kırarım. bu takımın penaltıcısı selçuk inan'dır. yıllardır onun kadar net vuruşlar yapan penaltıcı da görmedim zaten. selçuk sahadayken, belhanda'nın elinden topun alınıp diagne'ye penaltı kullandırılması tek kelime ile terbiyesizliktir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın