• 19
    18-19 sezonu başından beri toplam 1,5 maçta top oynamış takımın ıslıklanması durumu. hatta yaklaşık 1.5 yıldır toplamda 5 maç bile oynamış desek abartı olabilir.

    bir kısım romantik, herkesin kendileri gibi konsatrasyon tag'larıyla falan kolayca gaza geleceğini sanıyor herhalde. millet bir 90dk stres atmaya stada gitmiş. pozisyonsuz maç bitiyor. taraftar ıslıklamışmış. ya hadi oradan!

    taraftarı eleştireceğinize gidin de yeni bir bahane bulun, haftasonu maç var. tek bir kişi hariç kime faturayı çıkaracağınızı düşünün.

    bir ara 2 büyük rakibin de geride kaldığı (birisi küme düşme potasında) bir sezonda taraftarsız bir takımın oynadığı topun yarısını bile oynayamadan neden şampiyonluğu kaybettik diye düşünürsünüz belki. sanki premier lig'de 6 tane deve dişi gibi takımla çekişiyoruz anasını satayım! akhisar'a 2 kupa hediye edip bir maçta da fark yemişiz ama bahaneler hala hakem, transfer, bilmem ne...

    3 haftalık boşluk bana ilaç gibi geldi şahsen. dün de maça ara sıra salona gelip baktım. bu takıma bu kadarı bile fazla. yemişim #qonsantrasyon falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın