• 58
    efendim iyi günler,

    bir konuya açıklık getirmek istiyorum müsadenizle,

    iki gece önce, içimizden bir ağabeyimizle muhabbet esnasında, konu fasıldan açıldı. aramızda uzak mesafeler olduğu için, bir araya gelmemizin zor olması hasebiyle, ben de internet ortamında, çoğu zaman kullanılmayan radyo fasilitesini kullanarak, hem müzik dinleyelim, hem muhabbet edelim diye, yetkili arkadaşların da rızasını alarak, yayına başladım. aslında amacımız, gece belirli bir saat fasıl yapıp, türk sanat musikisinden eserler dinleyip, hoş sohbet bir ortam yaratmaktı. tabii ki, bu uzun sürecek bir yayın değil, 1-2 saatlik bir program olarak hesaplanmıştı benim tarafımdan.sözlükte de yayından bahsedilince, birden kalabalıklaşmaya başladık.

    ama sözlükten katılan birkaç arkadaşımız, en baştaki amacımızı bilmediğinden ötürü sanırım, bazı eleştiriler getirdi. slow eserler çalındığını kastederek, tribünlerle kıyaslandığını üzülerek gördüm. bu, çoğu zaman kullanılmayan, hatta çoğu sözlük yazarının bihaber olduğu fasiliteyi, bu akşam hayata geçirme sebebi, zaten fasıl ortamı yaratmaktı, tekrar üstüne basa basa söylüyorum.

    katılan arkadaşlarımızın da bize eşlik etmesiyle, ben de elimdeki imkanlar dahilinde, kimseyi kırmamaya çalışarak, her isteğe cevap vermeye çalıştım. dediğim gibi de 2 saat süren bir türk sanat müziği, fasıl akşamından sonra da yayını bitirdik.

    sonra, bir arkadaşımızın isteğiyle yayını ona devrettim, ama kendi isteğiyle tekrar yayını almak durumunda kaldım.

    o dakikadan sonra da, fasıl ve türk sanat müziği ile alakamızı kesip, hoş muhabbet ortamına eşlik etsin diye, daha uygun parçalar çalmaya, ve yine bütün istekleri yerine getirmeye gayret gösterdim.farklı tarzlarda, rahatlatıcı müziklerle***** beraber sohbetimizi de sabah saat 6 gibi bitirdik.

    şimdi görmekteyim ki, bazı arkadaşlarımız, kendi dinledikleri tarzlarda müzik çalınmadığı için, şikayet etmekte. böyle şikayetlere gerek olmadığını düşünerek, eğer ki siz de "progressive" veya "r&b" tarzı muzik çalınmasını istiyorsanız, asil arkadaşımızdan radyonun şifresini isteyerek, siz de kendi istediğiniz tarzda muzikleri çalıp dinleyebilirsiniz.

    bizim yaptığımız sadece dün geceye mahsus bir durumdu. rahatsızlık verdiğimiz arkadaşlardan kendi adıma özür diliyorum. kalın sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın