• 8
    dag neresi? ba$kanimizin memeleketi gaziantep, nizip.

    bag neresi? galatasaray kulübü.

    yani dagdan gelip, bagdakini kovmak atasözünü kisaltip kullaniyor liseciler.

    manasi neymi$ bakalim: sonradan geldiği bir yerde eskiden beri burada bulunan kişinin yerini almaya çalışmak,yerini tutmaya çalışmak.

    liseciler, eskiden beri biz burdayiz, sen sonradan geldin demek istiyor ve kendilerini kulübün asil sahibi olarak görüyorlar. i$te asil yanli$ burada. zira, galatasaray lisesinde okumak için galatasarayli olmak gerekmiyor.

    bir $eye neden talip olursunuz? ya sevdiginiz, ya da bir çikariniz oldugu için. ben $ahsen lisecilerin galatasaray'a sevdikleri için degil, çikarlari oldugu için talip oldugunu dü$ünüyorum, ba$ka bir açiklamasi olamaz!

    $imdi buna nasil dur diyebiliriz?
    aziz yildirimin kürek takimini dü$ünün. oradan her yil garanti 1200 oyu vardi. bunlar 300 küsür. yani yikilmayacak bir grup degil ancak bu bir strateji oyunu ve ta$lari çok iyi oynamak gerekiyor. i$in ucunda kayyum atanmasina kadar varan uygulamalar var.
    ibra edilmeyip mahkemeye gitme karari bildigim kadari ile daha önce ya$anmami$ bir vaka. ya milat olacak, mustafa ba$kan kazanacak, ya da lisecilere kazanip, ilerisi için daha da güçlenmi$ olacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın