• 462
    beyhude çaba ile seçim baskısı kurmaya çalışan hukukçu..
    ben bu kongreyi tanıyorsam, bir sonrakine belki 3 katı ibra etmez ama buna karşılık karşı cephede en az 5 katı ibra eder. hem de kapalı oylama ile alavere dalavere olmadan..

    daha kaç seçim lazım statükonun kaybettiğini görmek için? bu kadar çok ve sert kaşıyınca ve infial yaratınca, taraftar yığınlarının ve hükümetin konuya dahil olabileceğini görmüyor musunuz?
    şu anda iktidarın dahil olmayı sevdiği "elitlerin zulmüne uğramış mağdurları" kurtarma ajitasayonunu kendi elinizle sunduğunuzu farketmiyor musunuz? şu ana kadar savunmada olan yönetim karşı hamleye geçerse o kadar usulsüz işe ve hileye bulaşmış ayakçılarınızı kurtarabilecek misiniz? inan kıraç bile tehlikeyi görüp geri vitese takmışken, bu aşırı kibir, cesaret ve pervasızlık nereden geliyor?

    bütün baskı en geç haziranda seçim için. tabii gelirler gelecek, transferler yapılacak, yeni üyeler alınacak. yeni gelenlere ballı kaymak..
    tüzük bütündür, ama dernekler kanunu ve ticaret kanunu ile çelişemez. çeliştiği noktada tüzük kaybeder, hükmü olmaz. yok hükmündeki idari ibrasızlık gibi saçmalıklar mahkemeden döner. duruşmalar arası 2-3 ay türkiye'de ve en az 3-4 celsede sonuçlanır. hele yönetim tedbir koydurmayı başarırsa, yargıtayıyla birlikte en az 3 yıl..
App Store'dan indirin Google Play'den alın