• 33671
    "bu ibra etmeme kararı yanlış. onların da ibra etmemesinin belirli sebepleri var. mustafa cengiz beğendiğim bir başkan ama kongre üyelerini rencide edecek birçok şey yaptı. daha 15 gün evvel, 'ibra etmeseniz mahkemeye giderim' dedim. mustafa cengiz neden seçildiğini unutmuş. dursun özbek'in söylediği 3-5 çok rencide edici şeyle bir anda bu taraf toplanıldı. liseliler, liseli olan dursun özbek'i değil mustafa cengiz'i seçtiler. 'liseliler istemiyor' kısmı çok doğru değil.
    2 bin kişi toplansaydı, orada böyle bir karar çıkmazdı. oraya bu kararı almak için gitmiş kor bir grup olduğu için bu karar çıktı. taraftara da hak veriyorum, bu anının konusu değil bu. takımın çok etkileneceğini düşünmüyorum. mustafa cengiz'in 'kararı tanımıyorum, devam ediyorum' fikri ne kadar doğru bilmiyorum, hukukçular karar versin. taraftarı anlıyorum ama sevdiğiniz kulüp bu kültürle oluştu. hatalar var, neden eşler ve çocuklar üye oluyor? nereden bileceğim eşin fenerbahçeli mi, beşiktaşlı mı? orada okuyanları üye yapıyorsun tamam ama kocasını, eşini enden üye yapıyorsun? çocuğunu neden yapıyorsun? bunlar değişmeli. taraftarı al, imkanı olanı al, faydası olanı almalısın.
    faruk süren, alp yalman, bunlar liseli değil ama hepsinden yararlandın. değeri liseliler gördü. bunu mümkün olduğunca taraftarın da kabul edeceği şekilde revize etmek lazım, yoksa yıkılır. bunu söylediğimde kızıyor arkadaşlarım liseden ama yıkılır, duramazsın önünde."

    mehmet demirkol
App Store'dan indirin Google Play'den alın