• 83
    mustafa cengiz yönetimi tedbir alamaz ve 1 ay içinde seçim kararı almazlar ise bir üye seçim için kayyım atayabilir.
    mustafa cengiz yönetimi tedbir alır ise bir üye yönetimin bir ay içinde almadığı seçim kararı sebebi ile kayyım için talepte bulunur ise tedbir kararı sebebi ile bu talep kabul görmemelidir.
    teknik olarak cengiz yönetiminin derneğe açacağı davada derneğin avukatlığını kim üstlenecektir?
    başkan'ın burada halen başkan olduğu düşünülür ise derneği savunacak bir avukatın adil yargılama için cengiz yönetiminin atadığı bir avukat olmamalı ve bu avukat liseli hocalardan da olmamalı, mahkeme'nin talebi ile istanbul barosundan res'en talep edilecek bir avukat olmalıdır.

    burada mustafa cengiz yönetiminin tedbir kararı aldığı idari ibra etmeme kararının yokluğu davasını hızla sonuçlanamama riskine karşılık (dava uzadıkça eleştiriler artacak ve cengiz yönetiminin destekçisi de azalacaktır) cengiz yönetimi tedbir kararını alarak (tedbir kararı ibrasızlığın tüm sonuçları ile uygulanmasının durdurulması mahiyetinde talep edilmelidir) haziran ayı içinde kendilerinin de katılabileceği seçim kararı almasıdır.

    en uygun çözüm tedbir (açıklanan mahiyette olmalı) + haziran ayında cengiz yönetiminin katılacağı seçim olmalıdır. cengiz yönetimi seçime giderken dikkatli bir plan yapmalı ve lisecilerin karşısına çok sağlam bir ekip kurarak çıkmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın