• 192
    http://www.iskenderbaydar.com/...etmek-ya-da-etmemek/

    yazıyı okudum, ara sıra twitter'da yazdıklarına denk geliyorum. kendisi hakkikaten galatasaray'a gönül vermiş biri. söylediği eleştirilerde haklı da olabilir, demokratik hakkını kullanmışta olabilir, eyvallah. mustafa cengiz'in hataları var, evet. bence forvet konusu ve diagne'ye verilen rezalet bonservis ilk planda bence.

    neyse, madem mustafa cengiz'in hataları ibra edilmeyecek kadar büyük. o zaman dursun özbek'i kaddafi gibi indirmeniz lazımdı o kürsüden. üst kullanım hakkını aldı diye bahsedilmiş. o kadar senelik başkanlığında yaptığı nadir iyi işlerden biridir. o kadarını da yapsın mümkünse.

    ama burada kesinlikle bir iki yüzlülük var. daha 1 senedir veya 1,5 sene diyelim, başkan olan bir adama şunu yapmadın bunu yapmadın demek neyin nesi? adam önce bir süresini doldursun ondan sonra eleştirisini yapın. avrupa kupalarından men edinmemizi önlemesi sizin için önemli değil zannedersem? hani sizin üst kullanım hakkını aldı dediğiniz ama tarihinde ilk defa avrupa'dan men yediren dursun özbek'in yapamadığı şey.

    aslında yazısında bence en önemli taraf mustafa cengiz seçildikten sonra koyduk mu diyenlerle ilgili kısım, benim kendi düşüncem buna baya bir sinir olmuş ve kendince kutuplaşmış, olabilir. ama gelip burda saçma sapan argümanlarla başkanı eleştirirsen sende eleştirileceksin sayın baydar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın