• 40
    4-0 kazandığımız maç. ilk yarı güzel oyunu rakibin zayıf olmasına bağlamıştım fakat takım gerçekten çok istekli. bu emeklerine saygı göstermek açısından tekrar yazmak zorunda hissettim kendimi. gerçekten güzel oynadık.

    burak yılmaz bile oyunun içindeydi, pas alıp verdi pozisyon hazırladı. bunun haricinde yıllarca hakan çalhanoğlu'nu sol kanatta çürüttüğümüzü gördük. sonunda adamı gerçek mevkisinde oynatmaya başladık. oyunda kaldığı sürece de niye milan'ın 10 numarası olduğunu gösterdi, bir çok pozisyon hazırladı. takımı çok iyi yönetti. bunun haricinde cenk tosun tam bir elmander gibi top oynuyor. premier ligde forma şansı bulamasa da fiziksel olarak eskisinden çok daha iyi, hiç bıkmadan usanmadan pres yaptı top indirdi. özlemişiz böyle milli takımı.

    son not olarak, deniz türüç gibi bir adam çok işimize yarardı. çok iyi orta yapıyor. bizde bunu yapabilen kimse yok. ama deniz bize gelse belki o da dağlara taşlara yapmaya başlar, bilemiyorum. bizim takımda orta açma konusunda bir lanet var sanırım*
App Store'dan indirin Google Play'den alın