resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2388
    kendisinin yerinde olsam iki-üç ay sonraki bir tarih için bir olağanüstü genel kurul planlayıp "bana oy veren herkesin bu genel kurula mutlaka gelmesini bekliyorum" şeklinde bir çağrı yaparım. ciddi bir kampanya yaparak büyük bir kalabalığı oraya toplarım.

    bu genel kurulda galatasaray'ın önünü tıkayan ne kadar sistemsel arıza varsa masaya yatırırım. en az iki dönem boyunca aidatını yatırmamış olan üyelerin "otomatik olarak" kulüpten ihraç edilmesi, referansları olduğu halde sebep gösterilmeksizin üyeliğe kabul edilmeyen lise dışı şahısların prosedürünün düzenlenmesi, ibra ve genel kurul oylamalarına bütün üyelerin kendilerine verilecek kişiye özel bir e-token vasıtasıyla internet üzerinden katılabilmesi konularını oylamaya açarım.

    bu tekliflerin hepsi o genel kurulda kabul edilmez ama biri bile kabul edilse galatasaray için büyük bir iyilik yapılmış olur. mustafa cengiz karşı saldırıya geçmezse mart 2020'de de, mart 2030'da da bir grup faşistin ibra sopasıyla yönetimi seçime zorlama çabası devam edecek. bu saçmalık artık sona ermeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın