• 423
    aylar önce öğrendiğim bir bilgiye göre, liseci bir şahıs tarafından yıllar önce şirketi batırılma noktasına getirilmiş ve bu yüzden etliye sütlüye karışmama kararı almış eski galatasaray başkanı.

    kendisinin söylediğine göre, ibradan önce mustafa cengiz ile konuşmuş ve "seçime gitme kararı al" diye tavsiye vermiş. "başkan ibra edilmeyeceği havasını sezemedi" diyor röportajında, keza altaylı'da "başkanı çok uyardık ama dinlemedi" diyor. bu yaklaşımı ilk etapta mantıksız görünse de, çok pragmatik ve mantıklı bir davranış bana göre. (tabi ucunda tehdit yoksa ve sadece tavsiye verdiyse).

    dediği gibi seçim kararı alınsaydı,tarih olarak haziranın sonu belirlenebilir ve takım sıkıntıya sokulmazdı. bu yönden hakkı var. fakat olayların böyle gelişmesi daha hayırlı oldu diyebiliriz. olası bir şampiyonluktan sonra, seçim kararı vs alınıp mustafa cengiz indirilseydi ruhumuz duymayacaktı. liseliler sırf "gs şampiyon olmadan önce müdahale edelim, yoksa indiremeyiz" mantığıyla komplo kurarak kendi ayaklarına sıkmış oldular. taraftar artık tamamen karşılarında ve hiçbir yozlaşmış düzen, yeniliğin önünde duramaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın