• 4
    kendisini eleştirenlere ileri zekalı diyerek kendince dalga geçmiş liseli.

    söylediğine göre 125 milyon içerde parası varmış dursun özbek'in. o borçları babam mı yaptı? kimse gel cebinden para ver mi dedi? yaptığı rezil harcamaları ve avrupa'dan men edilmemizi sağlayan kimdi? bu zeka ile yıldırım demirören'i de büyük başkan zannediyordur kesinlikle.

    asıl sıkıntı nedir biliyor musunuz? bu tip adamlar kendileri çok akıllı zannedip, insanları vasat zekaları ile aşağılamakta. sen bu kafayla ticarete girme güzel kardeşim.

    ayrıca şu twit'i de atmıştır:

    dursun özbek geri gelmeyecekmiş, helalik istemiş. helallik istediyse tamam o zaman ya... ulan kimin parasıyla kime şekil yapıyorsunuz siz? taraftarın bu kulübe yaptığı katkının kaçını yaptınız acaba. madem bu kadar süper zekalı adamlarsınız neden kulübü senelerdir düzlüğe çıkaramadınız acaba?

    son olarak bir de akıl vermiş, demiş ki sadece projelerle ilgilenmesi iyi olur*. evet, riva arazisi anlaşmasını biliyoruz, külübün tapusunu artık katarlıya mı verirsiniz yoksa rus oligark'a mı verirsiniz sonrasında muamma. ne diyim allah bu arkadaşımızın ailesine sabır versin.

    --- alıntı ---
    dursun özbek’in başkan olmayacağı, geri gelmeyeceği %100. helallik istedi zaten. bana kalırsa güçlü bir yönetimin içinde veya sportif aş’de sadece projelerle ilgilenmesi çok yararlı olur ama o da olmaz muhtemelen. umarım iyi bir yönetim kurulur, bu özbek geliyor argümanı da baydı

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/.../1109783201243979776
App Store'dan indirin Google Play'den alın