• 335
    seçim 20 mayısta mı olacak? 20 mayıs akşamı itibariyle sol frame'e sabitlenmesi gereken başlık.

    2014-15 sezonunda yağlı surat sezon bitip de başkan seçildikten sonraki şampiyonluk kutlamasına o sezonun mimarları abdurrahim albayrak-ali dürüst ikilisini kabul etmediği gün, başkanlığının ne kadar rezil geçeceğini belli etmişti.

    şimdi isterse faruk süren başkan olsun, bu kadar negatif bir ortam oluşturup da seçilecek adamın başarılı olmak adına hiçbir şansı yok.

    ünal aysal gayet iyi giderken aptalca bir hatayla yönetime beceriksiz adamları doldurdu, üstüne terim'i gönderip iyice tüy dikti. ondan sonra mancini'ymiş bülent tulun'muş uğraş dur.

    taraftarın havası kaçtıysa siz bir hiçsiniz.

    17-18 sezonuna fırtına gibi girip bütün taraftarı arkasına alan tudor, fenerbahçe maçında (skordan bağımsız) korkup da önlem alıyorum ayağına dizilişi değiştirdiği gün bitti bu taraftar için. çünkü taraftarın ona inanma sebebine ihanet etmişti.

    şu kulübe değil tudor, tudor'un yardımcısı vukas kadar katkınız yok. isterseniz adayı açın, her zaman yaptığınız gibi galatasaray üzerinden binleri milyonları götürün. ama bu taraftar sizin karşınızda oldukça, stada geleceğiniz her gün, basının karşısına çıkacağınız her an size zehir olacak, başarısızlığa mahkumsunuz!

    #galatasaraytaraftarındır
App Store'dan indirin Google Play'den alın