• 24
    kampanya baslasin , dolar yuzde yirmi degerlendigi vakit bi anlam ifade etmiyo. toplamayi dusundukleri miktari toplasalar bile. ne kadar boktan durumda olduklarini anlayin iste. ona ragmen senelik maliyetleri futbolda 50 , baskette 20 milyon avro.futbolda satip para kazanacak adamlar yerine de degisik bi kadro olayina girdiler. seneye kimi satip da sozlesmesi biten 10 adamin yerine kimi koyacaklar belli degil. kiralik topcu olayindan mabatlari yandi bu sene.hayvan gibi maliyetli, burdan ekonomik donus alamayacaklari bi ton adam var ellerinde.
    biz de belki bunlar kadar kotu olmaya gidecektik de, dogru ekonomik planlamayla teget gectik.sampiyonluk icin hocaya, sampiyonluk sorasi gerek ekonomik gerek de uefa yonundeki iyi calismalari icin yonetime kocaman bi tebrikler. su sene de direk sampiyonlar ligi katilimi arti baskanin belirttigi degisecek stad hakki geliriyle gelecek 10 senede ligde dominasyon bile beklenir rakipler dusunuldugunde.
    cizgi filmlerde yikilacak baraji dalla tikayip , simdilik akan suyu durduruyolar ya.ona benziyo kampanya. ama su altinda kalacaklar boyle giderlerse, haberleri yok.
    edit:dolar bey sakin pls
App Store'dan indirin Google Play'den alın