• 2
    "galatasaray adının olduğu her yerde şampiyonluk için mücadele eder. bursaspor maçı şampiyonluk ümitlerimizi pekiştirdi. inşallah bu sezon da şampiyon olacağız."

    "fatih terim ile sözleşmemizi 5 yıl uzattık, kendisi maddeye tek taraflı hiçbir şey koymadı. fesih için hiçbir tazminat istemiyor. tff, hocam ile oturup konuşsaydı, hocam bu tazminat davasını açmazdı."

    "çocuk esirgeme kurumu'na bağışı için hocamı aramadım. 6 milyon tl'yi saymaya kalksanız, dört gün sürer. insanlar klavye başında bazıları şeyleri kolay sanıyor. yaptığı takdir edilesi bir davranış. gönül isterdi ki bir milli dava sonrasında bunlar olmasaydı."

    "gönüllerimiz birlikte. hocamızla devre arasında imza töreni yapmak istedik, fırsat bulamadık. şimdi yapalım desek bunu genel kurul'da oy almak için yapıyoruz değerlendirirler diye yapmadık. genel kurul'dan sonra hocamızla bir imza töreni gerçekleştireceğiz."

    "mbaye diagne çok büyük bir oyuncu ve özellikle hocamızın istediği bir oyuncu. teknik heyet ne derse, yapmaya çalışırız. diagne transferi bizi zorladı ama doğru bir tercih. biz halen uefa'da artı durumdayız."

    "diagne'yi alana kadar ne çektiğimizi bir allah, bir de abdurrahim albayrak biliyor. bir sürü planımız vardı ama tutmadı. taraftarlar, bana sert söylemde bulunmadılar ama attığım her adımda 'forvet' dediler."

    "diagne üç golü hemen atamadı diye ıslıklamamalıyız. diagne'yi iki kişi tutuyor ama bu şekilde boşta kalanlar golleri atıyor. defans transferleriyle gol yeme sayımız düştü. diagne değerli bir karakter, şahsen tanıştık."

    "kulüpler birliği'nin bizimle ilgili açıklaması hoş olmadı. aynı bildiriyi yayınlayan kulüpler, hakem hataları sonrası açıklama yaptı. men dakka dukka! hakemler kasıtlı hata yapmıyor ama düzenli hata yapıyor. o zaman bırakmanız gerek, bunu söyledik."

    "galatasaray ne zaman galip gelse, yabancı sınırı konuşuluyor. bunu sürekli gündeme getiren kişi milli takım'ın eski teknik direktörü lucescu. başarılı olamadı, maya tutmadı. başarısızlığı yabancı sayısına bağladı."

    "yabancı kuralına karşıyım. sahaya koro çıkartmıyoruz. zaten milyonlarca insan milli marş söylüyor. milli marşa en saygılı ülkeyiz. bu arada bizim aldığımız bilgi, tff kulüplerden yabancı futbolcular için 2,5 milyon tl alıyor, ama bu parayı kulüplere vermiyor."

    "yabancı sınırı varken, eskişehir'den bir futbolcu aldık, ücretini ödemek için zorlandık. başka kulüpler de bunu yaşadı. biz tabii ki kendi oyuncularımızı oynatmak ve parlatmak isteriz. teşvik parasının altyapıya harcanmasının şart olmasını istiyoruz."

    "son 10 yılda basketbol ve voleyboldan oluşan açığımız 200 milyon $"

    "voleybol karşılaşmasına gidiyorum, aynı gün olan 'bursaspor karşılaşmasına neden gelmiyorsun?' diyorlar. erkek basketbol'da türkiye ligi maçına gidiyorum, 'voleybol maçına neden gitmiyorsun?' diyorlar. anlamış değilim, kişisel bir sorgulama yapın lütfen..."

    "amatör branşlarda uefa'yı ikna ettik. bizim amatörlerde 1700'e yakın sporcumuz var. bütün olimpik dallarda başarıyı, federasyon değil galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş götürüyor. bu yüzden bu 3 büyük kulübe saygı gösterilmesi gerekiyor."

    "mali genel kuruldan ben hiçbir endişe duymuyorum. şuanki mali durumdan dolayı beni ibra etmeyen olursa bir şey diyemem. adam denizde yürür, adama 'neden yüzme bilmiyorsun?' diye soru sorarlar. insaf edin."

    "fenerbahçe maçı 2-2 bitti. orada bizim oyuncumuza yapılan bir hareket var. bugüne kadar 2 kez var konuşmaların yayınlanmasını istedik. yayınlanmadı. hiç kimse var'dan memnun değil. hakemler de bence memnun değil."

    "konyaspor ve fenerbahçe maçlarındaki var konuşmalarının yayınlanması için tff'ye yazı yazdık. hiçbir cevap gelmedi. ifab'a iki kere başvurduk. 2 ay sürdü. ifab, kararın tff'ye ait olduğunu söyledi. ben tff başkanı olsam yayınlardım."

    "hakemler galatasaray'a karşı çok cesurlar. bursaspor maçındaki 8 faulümüze 6 sarı kart çıktı ama maç sonunda bakarsanız bursaspor hakemi eleştiriyor."

    "federasyon seçimi için bir adayımız yok ama desteklediğimiz birisi olur."

    "stadın üstünün kapanması zor. üstünü kapatmaya kalkarsak 1 yıl olimpiyat stadı'na gitmek zorunda kalacağız ki bunu istemiyoruz. stadın boyanması için 10 yıllık telif hakları var ve 10 m tl bir yatırım gerekiyor. boyayalım derken bozmak istemiyoruz."

    "gomis tatlı bir adam. kişisel sorun yok ama herkes profesyonel. ayrıldıktan sonra türkiye ve galatasaray'ın değerini anladı. her hafta buraya geliyor. seçimlere girse kazanır. insanların o kadar sempatisi var."

    "younes belhanda için transfer teklifi geldi. fernando muslera için teklif gelmedi. muslera'nın son iki maçında mutluyuz. eleştirenleri utandırdı."

    "gökhan töre böyle bir açıklama yapmasaydı daha iyi olabilirdi ama benim haddime değil, beşiktaş'ın iç meselesi. beşiktaş için en iyisi neyse onu dilerim. gökhan töre için bir girişimimiz yok."

    "sancaktepe'deki arazi için tarım bakanlığı'na gittik çünkü mera var, maliye bakanlığı'na gittik çünkü hazine arazisi. şimdi imar çıktı, belediye gereğini yaptı. ilerleme kaydettik."

    "bu mali durumu taraftarla birlikte elbirliği ile yaptık. genel kurul'un bizi göreve getirmesinin sebebi mali konulardı. hala çok ciddi sorunlar var ama yönetilebilir durumda. aşağı doğru inen uçağı havaya doğru kaldırdık."

    "sponsorluk gelirlerimizi 143 m tl'den 161 m tl'ye taşıdık. drogba ve sneijder'in olduğu dönemden bile daha fazla doluluk oranına sahibiz: 36.708."

    "tribünler bazen boş gözüküyor çünkü stadımıza gelmek ve gitmek zor. bunu çözmeye çalışıyoruz. metro seferleri 2 katına çıktı. yollar yapılıyor. gelecek sezon inşallah avrupai bir geliş ve gidişi gerçekleştireceğiz."

    "uluslararası bazda çok ciddi görüşmelerimiz var. stadımızın isim sponsoru değişebilir."

    "gs store'da 4 milyon₺ zarardayken, kâr aşamasına geçtik. bunu kimle yaptık? taraftarlarımız ile. taraftarlarımız kulübümüze sahip çıktı."

    "maaş bütçemizi 77 m €'dan 50-55 m €'ya indirdik ama bundan memnun değiliz. 40-45 m €'ya taşımak istiyoruz."

    "en iyi durumda olan büyük kulüplerden birinin başkanı olarak diyorum ki bu borç yapılandırması yapılsın. bu yapılandırma sonrasında kulüplerin parayı har vurup harman savunmaması için yeniden lisanslama olmalı ve bağımsız denetçilerin sürekli kontrolü gelmeli."

    "futbolculara 2 aylık borç hep vardır. uluslararası kurallara göre de böyle bir esneklik mevcut. 'hiç borcumuz yoktur' derken onu kastediyorum. pazartesi günü yine büyük bir ödememiz var."

    "ozan kabak'ı 11,5 milyon euroya satacağımızı düşünmüyorduk. eylül ayından beri 7,5 milyon euroluk satış opsiyonunu kaldırmak için uğraşıyorduk. menajerine '7,5'a satarsan papaz oluruz' dedik. bu tehdit değildi."

    "beşiktaş derbisinin öğlen oynamayı istemeyiz. kadıköy'de inşallah şeytanın bacağını kırarız. eskiden warcraft oynardım şimdilerde bıraktım."

    "l.moskova, manuel fernandes'i bize teklif etti. futbolculuğunu beğenirim ama 'siz niye bırakıyorsunuz?' dedik, cevaplamadılar. mali şartları o zaman uygun gelmedi. mali şartları uygun olan her şeyi değerlendiririz. fatih hoca ile o zaman bu transferi konuşmadık"

    "zlatan ibrahimovic için en üst düzeyde çok uğraştık ama abd'de kalmak istedi. ibrahımovic çok değişik biri. en büyük hayalim galatasaray'ın 3-4 kez şampiyonlar ligi'ni ve fifa dünya kulüpler kupası'nı kazanması."

    * alıntı: https://twitter.com/.../1108805054352506882
App Store'dan indirin Google Play'den alın