resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1447
    --- alıntı ---

    altyapıda eskiden çok hata yapılmış. altyapıyı oturtsam her sene şampiyonlar ligi´ne gidip faiz yükünden de kurtulursa işler rayına girer. dereağzı´nda yemekhanede çalışan adamın 14 yaşındaki oğlu porto´da oynuyormuş‚ halası çocuklar gitmiş oraya. maaş vermiyorlarmış. ev kirası ve yemek. onlarca oyuncuyu ´ya tutarsa´ diye alıyorlarmış. burnumuzun dibindeki çocuğu alıp götürüyorlar."

    `reyes ve slimani´yi nereden bilebilirdim`?

    "reyes transferinden ben de utanıyorum. ama nereden bilebilirdim. 20 yaşında meksika milli takımı´nın kaptanı. slimani geldiğinde ´en iyi santrfor´ dediler. böyle olacağını nereden bilebilirdim?"

    kötü başkanlik yaptim

    "bu sene kötü başkanlık yaptı diyebilirsiniz. bu sene bir bitsin... ben bu sene kötü başkanlık ettim ama ciğer üç para etmez televizyon yorumcularının ağzına sakız etmem kendimi."

    --- alıntı ---

    özürü kabahatinden büyük bir ayaklı vizyon. adama slimani en iyi santrafor demişler. nerden bilebilirmiş? kurumsallık diye diye avrupa'nın en büyük komisyoncusunu kulube dahil ettin. milletin aklıyla iş yaparsan böyle düdüklerler adamı. fm oynarken bile bir futbolcunun peşine 3 tane gözlemci gönderiyoruz. bu ne pişkin bir savunmadır.

    senelerdir ısıtıp ısıtıp gündeme soktular şu adamı. hergün biraz daha çamura batışını izledikçe keyifim maksımum seviyelere ulaşıyor.

    iş bilmez kulubun iş bilmez vizyoneri seni. seneye daha beter olacaksınız. dua edin de uefa cezasınızı bir sene ile sınırlı tutsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın