• 257
    galatasaray denildiğinde akılda oluşan imgenin kumaşa dökülmüş hali olan sembol iç saha formamızın adı.

    güzellik göreceli bir kavram olduğundan tasarım ve kombinasyonların favori olma kişiden kişiye pek tabi değişebilir ancak galatasaray'ın asıl forması tam parçalıdır ve kombinasyonu da beyaz şort kırmızı çoraptır. (ayrıntılı bilgi için - https://twitter.com/.../1107687859245498373 )
    ülkemizde forma kültürü gelişmediği ve anadolu takımlarının da neredeyse tamamı deplasman forması olarak düz beyaz kalıp forma giydiği için bu kombinimizi iç sahada ne yazık ki her zaman giyemiyoruz.

    chelsea iç sahada her zaman mavi formasını beyaz çorapla kombinler, sevilla ise beyaz formasını siyah çorapla. siz asla liverpool'u anfield'da bırakın başka formayla çıkmayı kırmızıdan başka şort veya çorapla bile göremezsiniz, çünkü normal şartlarda iç saha takımı kendi formasını giyer misafir takım ise ona göre forma getirir deplasmana, fakat ülkemizde ne yazık ki deplasman takımının getirdiği formaya göre iç saha takımları giyindikleri için kayseri malatya gibi takımlara karşı evimizde deplasman formalarıyla çıkmışlığımız bile oluyor.

    yeni sezon parçalımız federasyonun saçma sapan sırt yönetmeliği doğrultusunda hazırlanabilecek en doğru tam parçalı örneği
    - https://pbs.twimg.com/media/D2JH52wX4AAVj3j.jpg & https://pbs.twimg.com/media/D2JH7eYWkAAGoBc.jpg -

    umuyorum doğru kombinle giyilen ve kupalarla hatırlanan bir forma olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın