• 12585
    günlük ortalama 600 entry girilmektedir. tematik sınırlamamız haricinde ilgi alanımıza giren her konuda her çeşit görüşü okumak mümkündür.

    fatih terim'i sevip eleştiren veya toz kondurmayan da vardır, tam tersi fatih terim'i sevmeyip teknik direktörlüğünü beğenen veya gözünün üstünde kaşı var diyip eleştiren de vardır.

    format dahilinde savunulamayacak görüş yoktur. mesela sözlükte ali koç'a övgü görebilirsiniz. rakip takım başkanının övülebileceği bir başka taraftar platformu var mı bilmiyorum.

    ama bir formatımız var. buna uymak mecburi. hit uğruna ilkelerimizden taviz vermiyoruz. bence herkes bu duruştan ötürü hagi ve gs'ye bir teşekkür etmeli. bir taraftar platformu olarak da galatasaray'ın farkını yansıtıyoruz. yada en azından hedefimiz o.

    kalitesizliğin, vasatlığın, avamlığın moda hatta tercih sebebi olduğu ülkemizde hedefimiz bana göre daha da iyisini yapmak olmalı. bu dejenerasyona özenirsek hızla irtifa kaybederiz. günlük 600 entry ortalamasını 1000'e çıkarmaksa hedef bununla beraber kaliteyi de yükseltmek olmalı. bir yazar olarak bu şekilde bakıyorum mevzuya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın