resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1820
    henüz daha 17 yaşındayken, fatih terim'in güvenini kazanmış ve bunun sonucunda yaklaşık 10 ay önce ligdeki ilk resmi maçına* çıkmıştı. maçın son dakikalarında oyuna girmesi yüzünden ryan donk; ozan sahada biraz daha fazla kalsın diye koşarak kenara gitmişti.

    10 ay önce ligdeki ilk resmi maçına fatih terim sayesinde çıkan ve 2018-2019 sezonununda da gerek ligde, gerekse de şampiyonlar liginde hemen hemen her maçta ilk 11 çıkan bu çocuk; 2 ay önce apar topar takımdan ayrılmak istemiş ve ayrılmıştır.

    ozan, menajerinin gazıyla takımdan kesin olarak ayrılmak istemesine rağmen fatih terim ısrarla karşı çıkmış ve hemen hemen her yerde bunu dillendirmişti. hatta birlikte(!) fotoğraf bile çektirdiler. baktık ki 1 hafta sonra duygusal bir mesajla kulübe veda etti. pehhh.

    ya sen daha 18 yaşındaydın be çocuk. tamam kendini geliştirmek, yeni bir ülke ve yeni bir dille tanışmak; en önemlisi de avrupa'da mücadele etmek istiyordun ama acelen neydi? seni buralara kadar getiren fatih terim'e, en önemlisi de galatasaray'a olan borcunu sadece 8 ay oynayarak vermen acayip dokunuyor bana. gittiğinden beri zoruma gitti bu olay. çok değil, 2 yıl bizde kalsa yaşı daha yeni 20 olacaktı. her türlü avrupa'ya gidecek potansiyeli olan bu çocuk apar topar kulüpten kaçmaya çalıştı ya yemin ediyorum kabullenemiyorum.

    lütfen "7.5 milyonluk serbest kalma maddesi vardı ama kulübe para kazandırmak için 11'e gitti" demeyin arkadaşlar. kim bilir belki biraz daha kalsaydı çok daha fazla para kazanabilirdik. 1 yıl önce galatasaray forması giymek için yırtınan; 10 ay önce ilk kez fırsat bulan ve takımımızda adam akıllı sadece 8 ay duran birisinin kulüpten hemen kaçmasını maddi olarak tatmin edici bulsam da, maneviyat açısından iyi görmüyorum. yolu, bahtı açık olsun ama birazda aidiyet duygusu olsun.

    oh be rahatladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın