• 880
    bugün kulübümüzün sevk edilerek saçmalığın dibine vurulmuş kurum.

    futbol bir oyun ve her oyun gibi bunun da kuralları var. kurallara uymadığın zaman cezalandırılırsın. maç içinde kusurlu sayılan hareketlerin şiddetine göre sarı veya kırmızı kart ile cezalandırılmak var. hatta sezon içinde bir oyuncu gördüğü her 4. sarı kartta bir sonraki maça cezalı olur.

    şimdi anlamadığım şu 6 oyuncumuza sarı kart verilmişse bu sevkin amacı ne? bu duruma göre işlediğimiz bir yanlıştan dolayı iki kere cezalandırılıyoruz. şimdi sarı kart görmek futbolun kuralları içindeyse sanane kardeşim istersem her maç 11 oyuncuyla sarı kart görüp her 4 maçta bir farklı kadroyla oynarım. sa-na-ne! kıçınızdan kural uydurmaktan başka bir bok bilmiyorsunuz!

    yönetime 2 ay ceza verdiniz yetmedi, hocaya 7 maç verdiniz yetmedi bir 3 maç daha ilave ettiniz yetmedi, as oyuncularımıza 3 maçtan 5 maça kadar ceza verdiniz yine yetmedi, yarım yamalak kadroyla çıktığımız maçlarda en az 8 puanımızı çaldınız yetmedi! şimdi de götünüzden kural uydurmaya mı başladınız?

    bakın bir şey söyleyeyim size... bu da yetmeyecek! ona göre şimdiden tankınız, topunuz, kaleminiz, tweetiniz neyiniz varsa hazırlayın!

    silivri'nin soğuk olduğu kadar, mayıslar da sıcak olur!

    #kon2antra2yon !

    edit: mevzu bahis olay sürekli her sarı karta uygulanan bir kural ise neden pfdk'ya sevk ediliyor anlayamıyorum ben. cezası standart olan bir şey ise, 4 sarı kart gören futbolcu da 1 maç ceza yiyeceğini bile bile pfdk'ya sevk ediliyor mu mesela?
App Store'dan indirin Google Play'den alın